søndag 29. november 2015

Zakka style.

This weekend has been very relaxing, I have spent some time in the sewingroom. I have made some pincushions in Zakka style, no pattern, improve.... This was great fun, and I will defenitely do more of this! I also made a couple of coasters, testing some matchstitch quilting. More fun!
And I have a great story as regards my friend's very old scrap bin, this will be posted on Tuesday!



Denne helga har eg pusla ein del på syrommet. Eg har eksperimentert med forskjellige nåleputer og gamle scraps. Eg har tenkt mykje på om eg skal begynne på Bonniemysteriet eller ikkje, freistinga er stor, men eg trur eg ventar. Eg har framleis ein del ufoar, nokre er nesten ferdige, medan andre er langtidsprosjekt som sjeldan blir tekne fram og jobba med. Men eg tykkjer eg har kome nokre steg vidare med dette.

Og no er det advent, det er ikkje mykje om eit år! Vi pyntar ikkje mykje til advent, berre nokre stakar og løparar. Og julepynting før jul har vi aldri drive med, kanskje det er derfor det er så hektisk veslejulafta? 





Mine første coastarar. Ja ikkje veit eg kva det heiter på norsk, glasbrikker, krusbrikker?


Historia om desse blokkene skal du få på tysdag.


2 kommentarer:

  1. For noen nydelige nåleputer. Jeg skal jo sy et par framover mot jul,og her tror jeg at jeg tar inspirasjonen fra. Ha en fin førjulstid.

    SvarSlett
  2. Great pincushions! Very whimsical and fun. :D

    SvarSlett

Tusen takk for tilbakemeldinga di! Thank you for your reply!