tirsdag 1. desember 2015

Scraps !

Some weeks ago I received a box of very old scraps from a friend. I have several boxes myself, but so exciting to dig out her old treasures! I will recommend this!
Here are some results so far. Combo with modern black and white, and low volume, is pretty cool, I think!

Kvifor skulle eg ta imot (etter å ha spurt...) ei heil kasse med gammalt skrap, med alle dei kassene eg har sjølv? Det er verkeleg spennande å gå gjennom andre sine stoffbitar! Eg har jobba meg gjennom 2/3 av kassa, systematisert i fargar, stroke og klipt vekk frynser. Så valde eg å begynne med raudt som tema. Her har eg laga grytelappar, gryteunderlag (inspirasjon frå Turid..), og så held eg på med ein løpar til kjøkkenbenken. Endå er der fleire blokker att. Det er verkeleg sant at dei akkumulerer! Eg begynte med 2 store blokker, og enda opp med 15 stk. Spennande å kombinere med moderne stoff, tykkjer eg. 

Korleis oppbevarer du restane dine? Etter farge, storleik eller anna? Eg likar så godt å stryke gamle restar, så no er det håp om litt orden og oversikt. Trur eg vel etter fargetype.
Bør ein bruke maske? Det blir litt nysing...

Eg håpar å få vere med på eit bytte av restar!

Inspirasjon finst overalt, eg har samla mykje på Pinterest, Instagram og Flikr.
 Elles er Crazy Mom Quilts, Quiltville og Den Syende Himmel gode inspirasjonskjelder.

Link til OhScrap.9 kommentarer:

 1. Vad spännande att få restbitar av någon annan. Jag har mina resttyger (scraps) i plastlådor jag köpt billigt i en bygghandel. Jag bloggade om det 31 maj i år. Jag har ju inte så mycket scraps eftersom jag inte hållit på så länge.

  SvarSlett
 2. Vad spännande att få restbitar av någon annan. Jag har mina resttyger (scraps) i plastlådor jag köpt billigt i en bygghandel. Jag bloggade om det 31 maj i år. Jag har ju inte så mycket scraps eftersom jag inte hållit på så länge.

  SvarSlett
 3. Så flott at eg kan vere til inspirasjon. Dine lappearbeid er heilt nydelege. Det er spennande å få ein pose med andre sine restar. Eg sorterer dei i plastboksar (godteriboksar) og plastposar. Prøver å bruke opp etterkvart.

  SvarSlett
 4. Spanande prosjekt, Elin! Det blei fine ting av dei gamle restane!

  SvarSlett
 5. Morsomt med andre sine rester, da får man tilgang til stoffer som en selv ikke har i stoffsamlingen sin!!! Utrolig hvor mye flott du har fått ut av restene :)

  SvarSlett
 6. Hvor er det fint alt det, du har syet med de røde rester. Du er så produktiv og flittig :-).

  SvarSlett
 7. Someone else's scraps are always the best. I find I can't do anything else until I dig through and explore the treasures. Thanks for sharing with Oh Scrap!

  SvarSlett
 8. Visst är det "spännande" att sy av sina gamla scraps!
  Det är så kul att se när "arbetet" växer och man ser slutresultatet.

  Dollandesign

  SvarSlett

Tusen takk for tilbakemeldinga di! Thank you for your reply!