søndag 25. oktober 2015

Celtic Solstice top finish!

After some weeks sidetracked by smaller projects, I finally got back on track and focused on finishing this quilt top, Celtic Solstice. 
Happy dance....

No er eg ferdig (eller i alle fall nesten) med toppen her. Eg hadde nokre veker med mindre prosjekt, men klarte å kome tilbake på sporet igjen, heldigvis. Eg er ekstra svak for bua former i tepper, og likar godt dei blå ringane som kjem fram her. Men hadde eg visst det på førehand, hadde eg sikkert valt ein mørkare blåtone for større kontrast. Eg har brukt "støva" blå reprostoff. Men dette er ulempa med mysterium-sying...

Eg tek imot råd: For å få teppet litt breiare til ei 150 cm seng, bør eg ha ein ekstra kant. Skal eg då ta inn eit heilt nytt stoff, eller sy saman remser av blått som eg har brukt i teppet?
Eg tykkjer det er stille frå Bonnie om dagen, er det nokon som veit om ho har noko nytt mysterium på gong i slutten av november?
Ha ei fin veke med vintertid, mørke ettermiddagar...

Link til Slow Sunday Stitches (vel slow og slow fru Blom).
10 kommentarer:

 1. Så flott. Og du må ha en blå kant rundt, ensfarget eller satt sammen av flere blå. Bonnie kommer med nytt mysterium snart. Har bedt oss starte med å samle nøytrale stoffer.

  SvarSlett
 2. Kjempefint teppe! Jeg er enig med tubakk, at det blir nok fint med noe blått rundt. :-)

  SvarSlett
 3. hej Elin,
  vældig fin ! En blå kant ville klæde den, uanset om den er ensfarvet blå eller sat sammen af en masse forskellige :-)

  quiltehilsner
  Angelika

  SvarSlett
 4. Your Celtic Solstice is beautiful!

  SvarSlett
 5. Jeg synes du bør velge 2 rammer,- Først en til av den lyse du har mellom senter og trekantborden, Bord 2 kan da være hva som helst, men jeg tror den blir flott med samme blåtoner som du har i bakgrunnstoffet på trekantene i borden.
  Lykke til, uansett hva du velger! :)

  SvarSlett
 6. It's a very beautiful top, I love the colours :)

  SvarSlett
 7. Hvor er dein top blevet fin. Jeg synes også, du skal blive ved de blå stoffer til kanten :-)

  SvarSlett

Tusen takk for tilbakemeldinga di! Thank you for your reply!