mandag 16. april 2018

Blocks, scraps, Netflix...More work on my scrappy log cabin blocks. I have added 2,5" stripes on two sides. 
And I have made some "slabs" in grey scraps, 12,5", with a touch of other colour.
And I have made one new row on the Row by row project (photo from web).
And finally some more blocks on Patchwork City.

Dette første biletet er henta frå nettet, det viser Row by row-prosjektet som nokre av oss jobbar med saman, via hobbyugla.no og facebook. Ei rad pr. md. Vi har sydd 4 rader til no. Den siste eg laga er nytt for meg, ein tredimensjonal pinwheel. Artig. 
Men først viser eg framgongen på dei scrappy logcabin-blokkene mine. Eg ønskte å ha ein breidare kant på blokkene før samansying, så eg har lagt til 2,5 inch rundt 2 kantar, nokre lyse, andre mørke. Så får vi sjå kva det blir til. Eg ser for meg eit lunt ute-pledd.
Eg held fram med avskjær-syinga. Det er utan tvil grått eg har brukt mest dei siste åra. No lagar eg såkalla slabs, fantasiblokker, eller "nytt stoff" som det og blir kalla. Eg avsluttar dei på 12,5 inch.
Nederst er 4 nye blokker frå Patchwork City samsying på facebook.

Nederst ein Netflix-serie eg har kosa meg med...Dette er ein skikkeleg feel good-serie på Netflix. Anbefalast som lett underhaldning. Eg har sett alle 4 sesongane, og håpar det blir laga fleire!
Lori Loughlin, Jack Wagner, Daniel Lissing, and Erin Krakow in When Calls the Heart (2014)

4 kommentarer:

 1. Her var det mykje flott å sjå. Log cabin er det kjekkaste som finst. Du spurte om ramma, og eg skal seie frå om eg treng ho. Skal starte prosjektet mitt til helga.

  SvarSlett
 2. Tøft med scraps-blokkene da. En ser fort at du har brukt mye grått ja, når det går igjen ofte i blokkene dine. Fint blir det:)

  SvarSlett
 3. Tack för din inspiration och länkning på Visa och Berätta måndag!!Bambi

  SvarSlett
 4. love all the blocks you have been working on........

  SvarSlett

Tusen takk for tilbakemeldinga di! Thank you for your reply!