lørdag 25. juni 2016

Downhill, uphill, feathers, birds and flowers.

Today I have been busy making blocks for June and July Scandibee 2016. I like all of them, but the feather was quite challenging. I wonder if I'd rather make them by foundation piecing. 
The bird is a finished needle turn block from Sarah Fielke.
And some shots from the garden.

I dag har eg jobba iherdig med bytteblokker. Dei var morosame å sy, men særleg fjørene var litt utfordrande. Eg trur eg vil anbefale å sy slike på papir pga dei skrå bitane (sjølv om dei er laga på ein smart måte ved hjelp av panel).

Elles blir det mykje rydding/kasting/systematisering. Eg har teke syrommet ein gong siste veka (rot igjen i dag). Elles sender eg vekk ting til bruktbutikk, loppemarked og Fretex.
Ein ting eg skal jobbe med i sommar, er å bli flinkare å fotografere. Eg har investert i ei handbok på norsk, så får vi sjå korleis det går.3 kommentarer:

  1. Både blokker og blomar var flotte!
    Ha ei fin veke!

    SvarSlett
  2. Du heng fortsatt med i blokkbyttet. Flotte blokker blei det. Eg har sydd nokre slike fjører før ein gong. Dei må eg finne fram. Har ein plan om å gjere ferdig nokre av dei gamle tinga. Men så blir eg så freista av alt det fine eg finn på nettet. Og så har eg jo det store prosjektet å drive fram.

    SvarSlett

Tusen takk for tilbakemeldinga di! Thank you for your reply!