søndag 1. mars 2015

Litt oppsummering av februar 2015

Då er februar plutseleg over, og vi har gått over i mars. Det har vore vinterferie med vekslande ver, og mars startar med gølseregn her hjå oss. I dag har vi hatt 10 varmegrader. 

Her er litt av det eg har gjort i det siste. Mormor-blokkene blir fine, tykkjer eg. Gleder meg til resten. Swoon-sengeteppet er snart ferdig kvilta. Det er ein del arbeid med custom-kvilting på heimemaskina, og det må takast pauser både tett og ofte, for skuldrane har ein tendens til å bli trekte opp mot øyra.Bukser til Isak. Den første er frå hentesettet, og den andre er frå Nøstebarnboka, ei bukse til å vekse i, opp til eitt år. 
Så har eg montert og tova dei to tøflene som har lege ferdig strikka i x antal år. Det blei eitt par til Isak, og eitt par til søskenbarnet, Linnea.
To store leseopplevingar i februar!
Sterk kost, men interessant og lærerikt, og ikkje minst aktuelt.


My Swoon quilt is almost finished. Some knitting for my new grandchild, and some very good books!

4 kommentarer:

 1. Nydelege blokker, og flott babyutstyr. Får du tid til å lese også?

  SvarSlett
 2. Sikke meget fint du viser frem :-). Dine mormor blokke er super lækre. Wauh, jeg er fuld af beundring over, du er i gang med at quilte så meget på din maskine. Tøjet til mindstemanden er dejlig og så fint.
  Knus
  Anne-Mette

  SvarSlett
 3. Flotte blokker! Jeg har nå forstått hvorfor jeg ikke ser oppdateringer på bloggen din... Jeg har glemt å legge til din nye i lista mi! men nå har jeg gjort det og kan følge med hva du gjør også :o) Ønsker deg en riktig god helg!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Kortbuksa med seler er fra Sandnes sitt hefte 1408. Opprinnelig strikka i Mandarin petit.
  Fine ting du har sydd og strikket.
  Elisabeth

  SvarSlett

Tusen takk for tilbakemeldinga di! Thank you for your reply!